Haldoklik az alaplapom? Miért van ez? Mit tehetek egyáltalán az alaplapal van baj?
Figyelt kérdés
tehát a konfigom egy elég olcsó,és gyenge cucc de számomra nagyon jó amire kell:amd sempron 3000+1.6gh 64bit,alaplap egy am2+os sima integrált szimel állátot biostar alaplap ddr2es ramokkal iletve az alaplapba van épitve 1 integrál 6150es geforce videókari,de most 1 atir radeon x550es van benne pci expresszes,natehát kb 5percre a bekapcsolás után elkezdet vilózni a szin a monitoromon a fehér átváltot halvány rozsaszinesre majd vissza majd ujbol ezt eljátszotta 4-5ször gondoltam a kábel kimozdult de nem,majd eszembe jutott hogy 2ével ezelöt ugyan ezt csinálta a gépem akkor egy másik alaplappal de ugyan ezzel a konfigal majd rá pár napra meghalt az alaplapom:(ez miért van?most is ezlessz belöle?segitsetek!!!2012. jún. 19. 15:30
1/5 A kérdező kommentje:
iletve eszembe jutot hogy mikor az elözö alaplapom behalt utánna mikor megvetem az ujjat a táp 1-2napra rá durant és kiégett lehethogy valami feszültség gond okozza aproblémát?lehet most is a táp vacakol?nemad elég áramot vagy valami?mert bekapcsolás után történek ezek a vilozások:(és tartanak néhány percig:(
2012. jún. 19. 15:51
2/5 Psyho válasza:
Kérlek az alábbi formátumban add meg a géped adatait:
Alaplap: gyártó--Típus
Processzor:
Videókártya:
Tápegység:
És kérlek próbáld meg szerkeszteni a szöveget, mert ettől megfájdul a fejem. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Alaplap: Biostar MCP6P AM2+ (integrált videókaris Geforce 6150)
Procesor: AMD sempron 3000+ 1,61GH(AM2,64bit)
Videokártya: ATI Radeon x550 128mb 64bit most ez van használatban,mivel picit gyorsab az integráltnál
Tápegység: KIMPRO 450W
2012. jún. 20. 13:31
4/5 cianidetil válasza:
Ez a Kimpro nem véletlen a ház neve?Egyébként lehet,hogy most is a tápod haldoklik.Szerintem az előző kártyád is az tette tönkre.Próbáld ki egy másik működő táppal.Kérj valakitől kölcsön,ha nincs.ha azzal nem produkálja,akkor új tápot kell venned.Ha azzal is,akkor kártya.
5/5 anonim válasza:
Nekem ezekkel a tünetekkel a VGA haldoklását jelezte. Pár nap múlva megfőtt. Memóriahiba,kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!