Parasztvakítás, avagy csak 20. 000ft profitot akarnak "az urak" kb.1 óra munkáért?
Fura módon kommentben csak helyiek véleményét találtam,és csak "szuper cucc,szuper áron" stb... kommentekkel.
Vicces nem voltál,vagy,leszel.
Le írom mégegyszer ez egyedül téged minősít,senki mást.
Ez nem dicsőség.
Jó persze jön egy ismét "kemény" válasz amitől az egód az egekben keményen.
Csak hát hiába az internet általi "láthatatlan" fal.
A kérdés(eke)t attól magadban ugyanúgy felteheted :"Miért van igaza?több leszek ettől és ezzel tényleg csak magamat jellemzem ? Hiába a fal ezzel a próbálkozással saját magamat mutattam meg?".
Köszönöm,viszlát!
Azért én lennék buta,mert "hiszem" (bár igazából jelen esetben tudom,mert utána néztem),hogy 20.000 ft plusz van nekik rajta?
Igen 90.000 ft a cuccok ára,ez nem árrés ,hanem profit.
Kevesebb helyet foglal (ha össze van rakva alapból),és ha már itt tartunk : az árréses (rátett plusz) hardver árát néztem,nem a nagyker árat.
Tipikus számtechboltos Vér Pistike konfig, úgy szar ahogy van...
Csak a hozzá nem értőket sajnálom, aki bemegy, és rátukmálják nem kis pénzért ezt a foshalmazt, hogy majd jó lesz a gyereknek játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!