ha neked DDR3 VGA gamer kategória VGA,akkor én meggondolnám melyikünk a buta.
Illetve elnézést,de "ipari hulladék" szintű táp,ami a gépházhoz volt,sőt iponon a ház + táp 7,5k-ért volt kapható.
Ez van,netezni,filmet nézni biztos jó.
De én gamer gépnél annál többre vágyok,hogy a VGA + CPU kombó 1080P-ben vigye a gameplay videókat.
Én sem azért váltottam "DDR5" gtx 460 oc-ről és 4 magos athlon-ról mert annyira gamer volt,hanem mert kevés és gyenge.
2014. nov. 23. 21:40
12/28 anonim válasza:
"Szebbet szarok" komment a Fb-n kb mindent visz :D annyit is ér. Procit még úgy ahogy belerakom egy küzépkategóriás "gamer" gépbe,de a többit nincs az a isten hogy gamernek nevezném .D Más kérdés hogy alaplap rammokra csak 1600mhz OC-t ír :D Vicces ez a gép, vagy kezdők voltak akik összerakták ezt a konfigurációt vagy teljesen idióták :D
2014. nov. 23. 21:44
13/28 anonim válasza:
Ezek mekkora kis turpisságosak.. oda kommenteltem a véleményem eme remek összeállításról és rá 5 percre törölték a hozzá szólásom, sőt már kommentelni sem tudok. :(
Komolyra fordítva a szót undorító ahogy ezzel a szarral kizsákmányolják a tudatlanokat és megvetetik velük..
2014. nov. 23. 21:44
14/28 Razorclaw válasza:
De komolyan gondoltam, sajnállak titeket, hogy nektek nincs ilyen, de a többségnek biztos nincs! Elég ha beírod a kártyát a youtube-re, és csak max setting battlefield 4,stb top gémeket dobál ki... El kell fogadni hogy nektek nincs ilyesmi és kész! Próbáljátok ki! Azért le xsz@rozni, egy ilyen gépet nagyon gáz! De hát nem vár mást az ember a xbolyhospötsűűübandától! Én ki szálltam pápá!
2014. nov. 23. 21:45
15/28 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj,hogy viccesebb nem leszel,ezzel nem engem ,nem a többieket ,hanem csak magadat minősíted ,bocs :c
2014. nov. 23. 21:48
16/28 anonim válasza:
Tessék megnézni a Computer Imperium/Radium PC-s előre összerakott vackokat. Veszik az emberek, aztán utólag sírnak. Jó üzlet ez, átbaszni a hozzá nem értőket. Hiába, a pénz diktál.
2014. nov. 23. 21:50
17/28 anonim válasza:
Razorclaw
Igen,biztos nagyon gamer egy R7 240,amikor egy 25 ezres APU-ban lévő IGP is hozza azt a szintet,4db Steamroller CPU mag társaságában.
Ja,gondolom fingod nincs hogy miről beszélek.
2014. nov. 23. 21:54
18/28 anonim válasza:
Ül.
2014. nov. 23. 21:54
19/28 anonim válasza:
Kedves Razorclaw, aki azt állítod, hogy sajnálsz, mert nincs gt 740-em XDXDXD Hát ilyen jót régen röhögtem. Nekem gtx 750 Ti van, mérföldekkel jobb, mint a te xar r7 240-ed.
2014. nov. 23. 21:55
20/28 anonim válasza:
Illetve rosszat mondtam, nem homok, mert a homok legalább arra jó hogy a mozdonynak induláskor ne pörögjön ki a kereke. De ha téged szórunk a sínre, akkor legfeljebb csupa mocsok lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!