Két gamer asztali gép között vacilálok. Melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Ugye az első kettő között csak annyi a különbség, hogy az egyikben nvidia, a másikban ati videókártya a van, a harmadikban meg 8 giga ram. Ár/érték arányt figyelembe véve melyik érné meg legjobban?
Valószínűleg le van alaposan butítva, nem látok bele az amd gyártástechnológiájába. Mindenesetre nézzétek meg az eredményeit, aztán nézzétek meg, hogy egy külön-külön megvett proci és vga párosa mennyibe kerülne ezen a szinten.
Szerintem ennyiért ez a legjobb választás.
Mivel a csúcs Kaveri a DDR3-as és a GDDR5-s R7 250 között van,ezért messze nem 260 szint.
Vicces is lenne,ha egy 95W-s APU hozná egy 85W-s kártya szintjét.
Ettől függetlenül valóban jobb az a Kaveri-s gép,mint a GT630 meg R7 240
(A fogyasztásadataidba hadd javítsak bele, 65 wattos. Kapni 45 wattosat is, de az 5-6%-al gyengébb teljesítményre képes.)
80000ft-ból én ezt az összeállítást javaslom, mert ezt még játékra is tudja használni a kérdező. Ebben az árfekvésben dedikált vga-t venni pénzkidobás. 100.000ft-nál már más lenne a helyzet, ott egy intel termék és egy R7 260x már beleférne az árba.
Csak szerintem lenne egyszerűbb 80e ből megvenni mindent, amit kell kivéve, VGA, és azt majd később?
Úgyis van valamilyen integrált VGA a prociba. :D
Nekem A6-3670-em van, (Csütörtökön I5-4690 lesz. :D) annak is az integrált VGA-ja elvitte a Far Cry3-t Minimumon ~40fps-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!