Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerinted jó ez a tápegység?

Szerinted jó ez a tápegység?

Figyelt kérdés

[link]

Az lenne a kérdésem, hogy bírja a Shappire HD 4890 et meg a Intel Quad procit?

2010. jan. 29. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha megveszed, nem feltétlenül, de nagy valószínüséggel rövid időn belül búcsúzhatsz a gépedtől! Tápajánló: [link]
2010. jan. 29. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:

A legalja. pl itt egy minőségi táp: [link]

Az árát érdemes összehasonlítani.

Nyilván azt is meg lehet venni, még akár gond nélkül működhet is, de lehet, hogy nem fog. Ha szeretsz kockáztatni, akkor neked való, ha nem, akkor nem.

2010. jan. 29. 19:47
 3/6 A kérdező kommentje:
amit az uttolso válaszoló írt az jól néz ki , lehet ezt választom Valaki esetleg tud jobbat ugyanilyen árkategóriában?
2010. jan. 29. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nemtom szerintem nem tul jó egyik se valami oat keress amin van input meg output szalvan az ami bevan dugva a konektorba meg van az ami megy az UPS ba tod az a dobot és sipol ha elmegy az áram
2010. jan. 29. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Jo a chieftec tap, ezzel egyetertek, de ha valamin akarsz sporolni, akkor az ne a tap legyen. Vannak benne kulonbozo vedelmek persze, de ha egyszer balul sul el? Corsair, enermax, zalman. Ilyesmik kozul valogass, ezekre nyugodt szivvel rabizhatod a geped.

nekem pl ilyen van: csendes es jol birja. kb 1 eve 18ert vettem, aztota az ara kuszott felfele.

[link]

2010. jan. 29. 23:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Nemhinném h 520 wattos táp elbírja azt a gépet amit szeretnék venni.
2010. jan. 30. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!