Szerinted jó ez a tápegység?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy bírja a Shappire HD 4890 et meg a Intel Quad procit?
2010. jan. 29. 19:21
1/6 anonim válasza:
Ha megveszed, nem feltétlenül, de nagy valószínüséggel rövid időn belül búcsúzhatsz a gépedtől! Tápajánló: [link]
2/6 anonim válasza:
A legalja. pl itt egy minőségi táp: [link]
Az árát érdemes összehasonlítani.
Nyilván azt is meg lehet venni, még akár gond nélkül működhet is, de lehet, hogy nem fog. Ha szeretsz kockáztatni, akkor neked való, ha nem, akkor nem.
3/6 A kérdező kommentje:
amit az uttolso válaszoló írt az jól néz ki , lehet ezt választom Valaki esetleg tud jobbat ugyanilyen árkategóriában?
2010. jan. 29. 19:50
4/6 anonim válasza:
Hát nemtom szerintem nem tul jó egyik se valami oat keress amin van input meg output szalvan az ami bevan dugva a konektorba meg van az ami megy az UPS ba tod az a dobot és sipol ha elmegy az áram
5/6 anonim válasza:
Jo a chieftec tap, ezzel egyetertek, de ha valamin akarsz sporolni, akkor az ne a tap legyen. Vannak benne kulonbozo vedelmek persze, de ha egyszer balul sul el? Corsair, enermax, zalman. Ilyesmik kozul valogass, ezekre nyugodt szivvel rabizhatod a geped.
nekem pl ilyen van: csendes es jol birja. kb 1 eve 18ert vettem, aztota az ara kuszott felfele.
6/6 A kérdező kommentje:
Nemhinném h 520 wattos táp elbírja azt a gépet amit szeretnék venni.
2010. jan. 30. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!