Ebbe a számítógép házba bele mennek ez a hardverek?
Processzor: AMD A4 4000 3000 MHz
Alaplap: Gigabyte F2A55M-DS2
Videókártya: ASUS Radeon R7 260X 1GB 128bit DDR5 PCI-E
RAM: 1db 4GB DDR3
Erre a gépházra gondoltam.
Egyébként olyat keresek, hogy jó legyen, ha:
-Veszek még 1 ugyanilyen vidikarit
-Egy erősebb procit (AMD FX-6300)
-Hozzájuk illő alaplapot
-Ha kell tápegységet
De nem tudom, a cél, hogy belemenjen minden, ha véletlenül csere lesz, és ha lehet, minél kisebb gépház legyen
1 modulos APU-t ne vegyél,mert nagyon gyenge.
FM2 lap helyett is FM2+ volna célszerű.
hát ha ilyen terveid vannak ahhoz nem lesz elég kicsi ház
fx-re kell hűtő, bár abból van kissebb méretű is
a cf-et akarsz, annak is kell hely
én nem ebben az árkategóriában keresgélnék, 8.000 körül indulnak a normális házak
" pl. először a vidikariból mégegyet"
Hát az vicces lenne :D
Kezdjük ott,hogy ahhoz 28 ezernél indulnak a lapok AM3+ foglalatba,amik képesek x8-x8 módban menni.
Utána veszel még 30 ezerért egy ilyen lepkefing 260x-t.
Lesz 2 kártyád,aminek közismertek a baromi nagy hátrányai.
Lesz 1GB VRAM-od (nem,nem adódik össze),ami már kevés lesz fHD-re.
200W-t fog enni a két kártya,és eközben egy 44 ezres R9 270 60W-al kisebb fogyasztás mellett stabilan fogja hozni a 260X CF szintjét.
Crossfire-t felső/csúcskategóriás kártyából építünk esetleg,nem ilyen 30 ezres csodákból.
Olvasva ezeket a sorokat, inkább veszek egy konzolt + egy laptopot, a laptop úgyis csak netezésre kell majd, meg néha videót vágni, photoshop, meg filmezni, meg szövegszerkesztés stb. ezekhez nem hiszem, hogy atom laptop kell, hiszen játékra ott a konzol
Szerintem egy jó pár évig biztos élvezhető laptop lenne, ha nem játékra kell
Minek vennél laptopot és konzolt?
Csupán ésszerűen kell bővíteni a mostanit.
(egy konzol grafikája bőven az alatt van,amit egy 260X tud)
Hát igazából már erősen gondolkodtam a konzolon még ezelőtt is, csak érdekelt hogy mi hogy van.
Jobban szeretek kontrolleren játszani.
Egy olyan laptopot, ami kiszolgálná EGY JÓÓ IDEIG azokat az igényeimet, amit leírtam, nem tudnál írni?
Mint mondtam, játék nem lenne rajta, úgyhogy ha nem fog később futni valami, nem fogom lecserélni, így meddig lenne elég? De azért szerkeszteni vidit stb. lehessen vele.
Keret: max. 180-90 ezer, a nagyon nagyon határeset az 200
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!