Miért nem működik?
Videokártyán a Catalist Control Centerben állítsd be, h a HDMI-n adjon képet a videokártya, ne a DVI-n, (vagy ne csak a DVI-n, hanem a HDMI-n is).
Esetleg windows asztalon a jobb egérgomb --> grafikus beállítások --> megjelenítő eszköz is megfelel erre az átállításra.
A kép pedig azért késik, mert a TV input lagja túl nagy.
Van a TV-ken "game mód", ezt kapcsold be.
A TV-t nem játékra tervezték, hanem TV-nézésre.
Máa az input lagja, mint egy játékra való monitornak.
Ha magas FPS-ű játékokkal akarsz játszani, olyan TV kell, ami ezt bírja, vagy monitoron kell játszani.
Sajnos ez ilyen.
Hogy a Youtube miért akadozik, azt inkább a Flash Player okozza, vagy túl sok megnyitott fül a böngészőben, vagy túl sok betöltődött bővítmény. Reklámok.
(utolsó válaszírónak) Köszönöm a segítséget és a tájékoztatást. Ha úgy nézzük igen igazad van, hogy a TV, TV nézésre van és nem játékra, viszont mindenképp ez marad a játékra, mivel túl kicsi a szobám ahhoz, hogy gépasztalt és ahhoz monitort használjak. Jelenleg a TV mellett van a gép és csak a TV-re rákötve tudom használni. A YouTube-ra visszatérve. Általában az az 1 fül szokott nyitva lenni, mivel ha videót nézek nem csinálok mellette mást így bezárok mindent a gépen. Reklám meg max 1 van a videó mellett, szóval nem tudom.
A HDMI-s dolgot pedig nem tudtam megoldani, mivel az AMD Catalyst Controll Centerben nem találtam meg a megadott beállítást. Az épp aktív specifikáció meg van de ott nem lehet átállítani. Vagy én vagyok béna ehhez vagy egyszerűen nincs olyan beállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!