Mikrofon nem működik vagy késik mit tegyek?
Figyelt kérdés
uj hangkártya be lett szerelve a gépbe mert az integráltba nem működött a hangszóró most a mikrofon nem működik a hangkártyába csak ha valami másik lyukba dugom ahova nem való és ott késik 1-2mp-et
hogy eleht ezt megoldani, vagy hogy lehet azt megcsinálni hogy csak a hang menjen a hangkártyáról?
2014. nov. 21. 22:23
1/3 anonim válasza:
Új hangkártya típusa?
Szoftver, amiben használod?
2/3 A kérdező kommentje:
az a helyzet hogy pontosan nem tudom a videokártyát de a program az vmi rendes realtek audo cucc, nem tom amikor összerakták akkor ők ezt rakták fel
2014. nov. 22. 20:35
3/3 anonim válasza:
Arra próbáltam rákérdezni, hogy milyen típusú hangkártyával használod, ha nem tudod, hogy kell megnézni, talán tegyél fel itt egy kérdést arról, hogy hogy kell megnézni, milyen típusú hangkártya van a gépedben!
A program alatt meg nem a hangkártyáét értem, hanem azt, amiben használni szeretnéd, amiben késik neked, és emiatt nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!