Processzor tönkremegy ha 67 fokos?
Figyelt kérdés
Játék közben hallottam furcsa hangokat a gépből. Megnéztem a hőfokot és 67 fok (csak terhelés alatt). A processzor típusa: AMD Athlon II X4 740 3.2GHz2014. nov. 21. 21:01
1/5 anonim válasza:
Nekem a laptop alapjáraton 60 fok játék közben 90
De próbáld meg kitisztítani és újrapasztázni
2/5 anonim válasza:
nem megy tönkre, 67 fok még normális is lehet, a hőfok nem ad ki hangot :), max valamilyen mozgó alkatrész ami nem jó táp cpu vga venti. 85-100 fok környékén már lehet nézegetni, hogy miért meleg, lehet csak komolyabb hűtés kell, lehet csak ki kell portalanítani a gépet stb
3/5 anonim válasza:
Nem megy tönkre, ha zavar, cseréld le a gyári hűtőt.
4/5 anonim válasza:
A fura hang lehet a ventik magasabb fordulat száma okozta hang, de lehet más hiba is, pl. merevelem ami már gond!
5/5 anonim válasza:
Deepcool mini fs 2,5k és az fx 6300-at 3.5ghz-ről 4ghz-re húzva 64 fokon tartja BF4-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!