Mik ezek a ''programok''?
Figyelt kérdés
ekrn.exe és a svchost.exe és a wuaudt.exe
Mert nagyon sok memóriát esznek!
Mi történik ha leállítom őket?
2010. jan. 29. 16:35
1/5 anonim válasza:
www.google.hu ... de az
svchost.exe az azt hiszem az internethez kell de lehet, hogy vírusos nem tudom ...
wuaudt.exe az a :wuaudt.exe is a part of the Microsoft Windows operating system and deals with instigating automatic updates for Windows. ez annyit tesz hogy az OP. rendszer automata frissítéséhez tartozik
ekrn.exe-t nem tudom mi
3/5 anonim válasza:
lol ki ne lődd még véletlenül sem az svchost-okat, mert amit látsz a monitoron, ők érte a felelősek. Ha kilövöd, leáll(hat) a gép. Nem próbáltam személyesen, de jobb ha rendszerfolyamatokat nem bántod.
4/5 anonim válasza:
Az svchost az több dologért is felelős, pl nyomtatási sor, hálózatkezelés, néhány biztonsági elem.
A wuaudt.exe a windows update programja, ha kilövöd akkor újraindul :)
Az ekrn.exe pedig a NOD32 vagy Eset Internet Security alapprogramja.
Szerintem egyiket se bántsd :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ok,köszi a válaszokat!
2010. jan. 31. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!