Miért nem működik ezek a programok?
laptop camja nem "töltődik" be egyik ilyen programnál sem
ManyCam
WebcamMax ( ezek ilyen effektus lehet állítani+background stb..
Volt már, hogy bárhol, bármilyen programban jó volt?
Driver fent van hozzá?
Újratelepítettem op. rendszert XP driver fentvan van egy toshiba program amivel simán kamozhatok.. msn en is simán..
d
"Miért nem működik ezek a programok?"
*működnek :D
Lehet, hogy azért, mert összeakadnak egymással. Én is próbáltam sok ilyen webcamos programot, és némelyik feltesz magának külön drivert a webcamhoz és ahogy feléled a windows, rögtön futtatja, magához ragadja a webcam irányítását.
Azt kipróbáltad, hogy nem az USB eszközt válastod forrásnak pl, hanem ha lenyitod, akkor válogathatsz a források közül. Pl lehet, hogy ott van a kamera a webcam max-ban is ManyCam néven. Mert nekem azt hiszem így volt. Csak akkor a manycam-ot is behívja, tehát egymásnak adogatják a programok a webcam képét.
Ha így lenne, akkor úgy jársz a legjobban, ha nem kevered őket, csak azt (azokat) tartod meg amelyikre szükséged van és nem okoz galibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!