Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » R. A. T 7 egér megéri az árát?

R. A. T 7 egér megéri az árát?

Figyelt kérdés
Keresgéltem róla infót és azt találtam, hogy sokan megvannak vele elégedve, de tengernyi probléma is van vele. Főleg a driver/szoftver téren meg néhol a "kattintó" gombokkal van para. Vélemények?
2014. nov. 20. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem egy 5-10e közötti gamer egér is van olyan jó, sosem adnék ki egérért ennyit, csak 1 vélemény :D
2014. nov. 20. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért már egy jó minőségű Razer vagy Steelseries egeret kapsz. Én nem venném meg.

#1 Én vettem egy Razer DeathAddert, nem volt olcsó, de hosszútávra szerintem megéri, nem bántam meg, hogy megvettem, bár az ára miatt húztam a szám, amikor megrendeltem.

2014. nov. 20. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, de nekem azt mondták anno, hogy ha ennyit rászánok 1 egérre akkor figyeljem a fogását is.Én Finger Gripes vagyok és tudtommal az ilyen fogású embereknek a kisebb egerek a jók.A DA mekkora?
2014. nov. 20. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!