Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rossz a gépem! Amikor bekapcso...

Rossz a gépem! Amikor bekapcsolom ezt írja ki: incorrectly keyboard connect és nem is megy tovább innen! Mi lehet a baja az alaplapnak?

Figyelt kérdés
Azt mondja még h F2vel be lehet lépni a setupba de ez sem megy! Próbáltam 3 billentyűzettel is (1 USBs 2 PS2es) de egyikkel sem működött!
2010. jan. 29. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezer oka lehet.. világosan leirja, hogy a billentyüzethet nem tud csatlakozni.. lehet alaplap szoftverileg, hárdverileg, dugasz probléma.. amit tudok ajánlani, hogy ha kivitelezhető formázd a bioszt.

Áramtalanitsd, és vedd ki az alaplapi elemet, vagy az alaplapi elem melett van egy jumper, aval is lehet, de egyszerübb kivenni az elemet, és várj pár percet. Ha a biosszal van a gond, akkor talán a formázás megoldja.

2010. jan. 29. 12:56
 2/5 A kérdező kommentje:
A BIOS formázást már próbáltam, nem jött be!
2010. jan. 29. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg a PS2 portod ment tönkre, és nem volt bekapcsolva az USB billentyűzet BIOS-os kezelése (USB Legacy Device vagy hasonló menüpont->Enabled), akkor ciki, mert nem is lehet átállítani.
2010. jan. 29. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk akkor nem ertem.... az egy dolog, hogy meghalt a ps2 - port de hogy az USB portok is egyszerre?

hmmm milyen regi a gep? csak mert a reggebiek nem hajlandoka felismerni az usb s billentyuzetet csak win alol mig nem indul el a win (vagy barmilyen egyeb OS) eddig nem is megy...

Na de ez nem segit a te bajodon... Ha alaplapi gond akkro esetleg szervizbe vele, vagy en lattam mert kulon kaphato PS2-portos PCI kartyat is ber szerintem eleg ritka cucc.

2010. jan. 29. 13:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Előtte működött az USBs billentyűzet!

A gép maga nem olyan régi, p4es gép!

2010. jan. 29. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!