Rossz a gépem! Amikor bekapcsolom ezt írja ki: incorrectly keyboard connect és nem is megy tovább innen! Mi lehet a baja az alaplapnak?
Ezer oka lehet.. világosan leirja, hogy a billentyüzethet nem tud csatlakozni.. lehet alaplap szoftverileg, hárdverileg, dugasz probléma.. amit tudok ajánlani, hogy ha kivitelezhető formázd a bioszt.
Áramtalanitsd, és vedd ki az alaplapi elemet, vagy az alaplapi elem melett van egy jumper, aval is lehet, de egyszerübb kivenni az elemet, és várj pár percet. Ha a biosszal van a gond, akkor talán a formázás megoldja.
Mondjuk akkor nem ertem.... az egy dolog, hogy meghalt a ps2 - port de hogy az USB portok is egyszerre?
hmmm milyen regi a gep? csak mert a reggebiek nem hajlandoka felismerni az usb s billentyuzetet csak win alol mig nem indul el a win (vagy barmilyen egyeb OS) eddig nem is megy...
Na de ez nem segit a te bajodon... Ha alaplapi gond akkro esetleg szervizbe vele, vagy en lattam mert kulon kaphato PS2-portos PCI kartyat is ber szerintem eleg ritka cucc.
Előtte működött az USBs billentyűzet!
A gép maga nem olyan régi, p4es gép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!