Nvidia geforce gainward gtx 560 golden sample hűtés?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy milyen prograal tudnám szabályozni a hűtését? Fenn van a gépemen az expertool nevű progra amivel látom hogy hány fokos. Játék közben nagyon felmegy a hőfoka és le szeretném hűteni, tudom, hogy van ilyen program csak nem tudom melyik a jó és nem tudom hogyan kell használni.2014. nov. 19. 19:47
1/3 anonim válasza:
MSI Afterburner! Amúgy meg egy GTX 560-ra lehet ráférne egy alapos portalanítás és egy újrapasztázás!
2/3 A kérdező kommentje:
Nemrég vettem a kártyát nem koszos. csak ne tudom menyire jó neki a 70 fok.
2014. nov. 19. 20:32
3/3 anonim válasza:
Nem sok szerintem a 70 fok, mivel a TDP-je 150W, azért eszik rendesen a kicsike áramot. Ha emeled a fordulatot, talán 65 fok körülre le tudod tornászni, de szerintem nem lényeges. ( Nekem egy PowerColor HD7870 PCS+ Myst-em van [link] és simán 75-78 fok egy gépigényesebb játék alatt )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!