Gainward 9800gt-re milyen hütés való?
Figyelt kérdés
[link] az igazat megvalva komolyabb gépem eddig még nemvolt,ezért nem tudom a videókártya hűtése ilyen zajos alapból vagy elromlott.rendesen forog hűt ahogy kell de az utóbbi napokban nagyon hangos lett.nem lehet megmaradni mellette.kivettem a videókártyát kitisztitottam,de 1 óra gépezés után megint.ilyen krepegő hangot ad ki,az a furcsa eddig még nem volt.ventilátort cseréljek rajta vagy ez ilyen alapból?(légyszi ne irjátok hogy cseréljem le ati-ra stb,stb,mert ezt ígyis ugyis megkell javitani már ha rossz:)2010. szept. 24. 15:18
1/3 anonim válasza:
cserelj ventilatort. Ez nem egy akkora kartya, hogy hangosnak kellene lennie a hutesnek, valoszinuleg kimult a ventilatora.
2/3 anonim válasza:
Meg valami, nem log ra valami kabel?
3/3 A kérdező kommentje:
nem,nem lóg,csak azon csodálkozom hogy 2 hónapos és már nyekereg....
2010. szept. 25. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!