Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tudom átmásolni a...

Miért nem tudom átmásolni a számítógépről pendriverre a mkv kiterjesztésű fájlt?

Figyelt kérdés
Vettem egy 8GB-os usb 2.0 pendrivert, és filmet szeretnék rá másolni. A film 5.44GB de másolás közben 74%-nál kiírja hogy a lemez meg telt. Akkor gondoltam rakok fel kevesebbet. Egy másik film ami 4.37GB az is mkv de azt sem engedte átmásolni. Olyan 90% körül ismét kiírta hogy a lemez meg telt. Gondoltam hátha hibás ezért tele rakom zenével megnézem menyi fér rá. Alig maradt a 8Gb-ból pár mega. Szerintem nem hibás.
2014. nov. 19. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Milliószor megkérdezik, mindig ez a válasz rá (azaz simán rákereshető lenne): A FAT32 fájlrendszer nem kezel 4GiB-nál nagyobb fájlokat, így azt nem is helyezheted rá.

Megoldás: formázd NTFS vagy ExFAT-ra.

2014. nov. 19. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg FAT32-es fájlrendszerre van formázva a pendrive. Abban pedig 4 GB sem lehet egy fájl, csak annál kisebb.

Tehát: formázd meg a pendrive-odat NTFS-be például.

(A Sajátgépben/Számítógépben tudod megtenni pl.)

2014. nov. 19. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!