Miért nem bootol be az alaplap?
Vettem egy Gigabyte h81m s1 alaplapot egy i3 4150-es proci mellé 4gb kingston 1333mhz-es rammal. Már vagy hatodjára rakom fel újra a windowst mert nem bootol be. A telepités végén mikor ki adja az üdvözöljük feliratott akkor kéne jöjjön az asztal de nekem megjelenik a leállítás és onnan mikor bekacsolom megint csak egy szürge villogó kurzor (mint a parancssorban) jelenik meg és onnan indul újra megint. Már régóta ez megy és nem tudok vele mit kezdeni.
HDD-m:Maxtor Seagate STM380215AS
nyomj egy f8 at és vga mod ellenőrzése
bár nem tudom hogy be e hozza
Esetleg másik win?
Telepítésnél, ne hagyd bedugva lan kábelt. Lehet feltelepít valami wifos baromságot.
A telepítőnek elvben a neki kedves fájlrendszerre kell formáznia az adott partíciót.
Haladj végig azon a leíráson amit privátba átküldök, hátha kihagytál valamit. (A telepítő elkészítése nem érdekes, mert már van lemezed)
Azért nem ide linkelem, mert az oldal nem hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!