Ez az alaplap és processzor jó párosítás szerintetek? Leginkább játékra használnám.
Értem. És esetleg erre egy komplett összeállítást is tudnál mondani? (mármint az Intel-es verzióra.) A keret 200000, ebbe mindennek bele kell férni.
Kiegészítők (monitor,egér,stb.) nem kell.
Esetleg ha ez a gépház beleférne az árba, annak örülnék.
CPU: Intel Core i5-4670K
Hűtés: Cooler Master Hyper 212 EVO
Alaplap: ASRock Z87 Extreme3 ATX
HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5
VGA: Radeon R9 290 2GB Video Card
RAM: 1x8GB Kingston HyperX 1600mHz
Ház: amit te szeretnél
PSU: XFX 550W 80+ Bronze Ez szerintem elég lesz.
A keretbe belefér még SDD meg pár apróság amit szeretnél.
Szerintem HIGH-on vinne mindent, persze attól függ mennyire vagy bátor. CPU-t húzhatót raktam be és egy jó hűtést. R9 280 most baromi jó ár/érték arányban van mert a 285 lenyomta az árát de ettől még erős kártya. Konkrét márkát nem tudok neked megnevezni de 2GB felettit vegyél, akár használtan is (te is befogod tudni szerelni).
Memóriából is belefér még 1x8GB dual-ban de most elég 8GB is. Akár 1866MHz-eset is vehetsz bele ha szeretnél de különbség játékoknál nem lesz. Vagy ezt is felhúzhatod 1866-ra (ez is húzott DDR3 1333MHz-n stabil).
De ha van valami konkrét amit szeretnél bele a táp még bírni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!