AMD FX 4300 vagy FX 6300. Játékokban van különbség?
Az FX 6300-hoz kb. 28000 Ft-ért jutnék hozzá.
Az FX 4300-hoz, pedig csak 17000 Ft-ért.
A kérdés, hogy tud-e annyival többet a 6300 játékok terén FPS-ben, mint amennyivel drágább.
HD 6870 1 GDDR5 a videokártyám.
Ha a 4300 tudja a 40-60 Fps-t, akkor az is bőven megteszi.
4100 elég.
Lényegében szinte ugyanaz mint egy 4 magos athlon csak erősebb egy szálas/magos teljesítménnyel.
cacheben sokkal erősebb a 6300, több mag, több szál.. hát én ha már pénzt adnék ki érte lehet a nagyobbat venném.
Végül is ez a lényeg! A GPU-t is most szereztem be szinte ingyen. Ezért egy darabig biztos, hogy nem cserélem le. Tehát ehhez a videokártyához kell a két processzor közül valamelyik. Az FX 6300 hiába jobb, ha nem tudom emellett a kártya mellett kihasználni. Ha a 4300 bőven kihajtja, akkor az nekem megfelelő.
Egy Athlon x2 6400+ processzort és Geforce 8800 GT-t használtam eddig. Minden játékot elvitt legalább 30 FPS-el. Az AC Black Flag már megakadt a torkán (25-30 FPS, városokban csak 16-20 FPS) A korához képest jó teljesítmény. Gondolom bármelyiket is veszem, mindkettő nagy javulást fog eredményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!