Mi a különbség a gamer és a sima fejhallgató között?
a legtöbb gamer jelzésű termék semmiben sem különbözik egy alaptól csak kinézetre agyon csicsázzák, minnél "legóbb" egy termék annál "gamerebb" kb.. :D
minőségben semmivel sem jobb társainál csak drágább mert menő :D
Én most ilyet használok a legfőbb szempont a féloldalasság volt, hogy azért fél fülemre halljak ':)
A helyedben nem vennék ilyen jellegű terméket senkinek ajándékba, hacsak az illető nem adja meg pontosan, hogy mit szeretne. Nagy csalódást lehet így okozni a másiknak, és ahhoz drága, hogy csak úgy díszelegjen a polcon.
Hasonló helyzetekben én azt szoktam csinálni, hogy a másik kiválasztja, hogy mit szeretne pontosan és azt kapja meg. Ekkor a meglepetés ereje ugyan csökken, de azt valamelyest vissza lehet hozni valami apró meglepetéssel a "nagy ajándék" mellé.
Általában jobb a hangzásuk(+ a mikrofon,és hangerőállítás a fejhallgatón),még lehetne sorolni a különbségeket.
Itt az elsőről jók a vélemények, de végignézheted a többit is.:Köszönettel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!