Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Cogito Classic 2 smart watch...

Cogito Classic 2 smart watch órát vett már valaki? Ha igen, mi a véleménye?

Figyelt kérdés

2014. nov. 18. 07:58
 1/3 anonim válasza:

Én kaptam egyet, most nem jut eszembe a tipusa. Mindenki dobta tovább, senkinek se kellett. Ráköltöttem 5 pénzt, mert elemeket kellett cserélni, csatja hibás volt, pedig zsír új volt. No mi d1. Hálából nem scatlakozik. Azt írja ki, hogy a kód hibás. De meg se kérdezi, hogy esetleg akarnék-e valami kódót beírni.

Szóval lehet be.... szom a dunába. De előtte kihívom az rtl klubot. Aztán meg utána dobom a garanciális sony xa1-esemet is.

2018. dec. 15. 08:51
 2/3 anonim válasza:
Ezt a két készüléket nyugodtan bevezethetnék a btk-ba. Ezek használata felér néhány év szabadság vesztéssel.
2018. dec. 15. 08:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem volt vagy 5 évig.Jó volt csak android 6 után már nem volt 100%-os.Pont a hívásokat nem jelezte, minden mát igen.Írtam a gyártónak akit már csak a Facebookon értem el.Vagy 3 hónap után küldtek ott a Facebookon egy leírást, hogy hogyan frissítsem az órát.Visszaírtam, hogy ez már régen megtörtént.Aztán vagy 2 hónapra rá küldtek egy frissítést, hogy ezt tegyem fel.Felraktam de ugyan olyan rossz volt.Aztán fogtam magam és eladtam az órát 5000Ft-ért.Aki m egvette azt mondta, hogy ő úgyis csak órának használná.Szóval ne vedd meg mert már nincs rá támogatás!!Vettem egy Samsung Gear S3 órát.Na az nagyon jó!!
2018. dec. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!