Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs hang az asztali...

Miért nincs hang az asztali számítógépemen?

Figyelt kérdés

Vettem egy MSI-G41M p33 combo alaplapot, össze dugtam minden fontos eszközt hozzá, és nincs hang. A dugókat is jó helyre dugtam értelem szerűen és semmi.

Újra húztam a rendszert is (hátha) nem jó neki a win7(64bit). Váltottam win7(32bitre) és így se jó. Telepítettem az alaplaphoz kapott CD-ről a a drivereket, töltöttem le netről, honlapjukról, és semmi. Megnéztem a bios verziót hátha elavult egy kicsit, de az is a legújabb. Tanácstalan vagyok nagyon.

UI.: a tálcán az óra mellett a kis hangfal ikonra kattintva, a "realtek digital outpot" logója virít és mikor rá megyek a hangerősítő csúszkára a jelszintmérő felugrik de nem hallani semmit :S a hangok beállításban szinte nem enged semmit se se engedélyezni se beállítani.

Valami ötlet valakinek ?! :(

2014. nov. 16. 21:23
 1/4 Tengor ***** válasza:
Véletlenül nem digitálisra van állítva a kimenet?
2014. nov. 16. 21:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg ezt hol tudnám meg tekinteni hogy a kimenet milyenre van állítva ?
2014. nov. 16. 21:32
 3/4 Tengor ***** válasza:

[link] << itt szöveggel.

Képek:

[link] << ezt a panelt a hang beállításoknál tudod előbányászni.

2014. nov. 16. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj h nem igazán tudok angolul, de nem is ez a lényeg. Hanem ami a képen van amit küldtél ott nincs a másik ki menet
2014. nov. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!