Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma az asztali...

Mi lehet a probléma az asztali gépemmel? Se kép, se hang, csak az állapotjelző LED pislákol vérszegényen az elején.

Figyelt kérdés
Tegnap még működött normálisan, viszont ma reggel amikor be akartam kapcsolni, akkor egy olyat csinál, hogy... szóval semmit. A kis LED a ház elején felpislákol valami haloványan, de azon túl se kép se hang, semmi életjel. Egyik ventillátor sem mozdul meg, a táp sem reagál, semmi. Az az elméletem, hogy vagy az alaplap vagy a táp murdált meg. Ti mit gondoltok? Köszönöm a válaszokat.
2013. aug. 7. 08:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Táp típusa (márka főleg..) és mi az egész konfig?
2013. aug. 7. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Zárlatos merevlemez is lehet. Lehúznám egyenként a hardvereket, mielőtt tápot cserélek.
2013. aug. 7. 08:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem a konfignak mi köze mindehhez. Mint mondtam eddig gond nélkül ment (Windows 8-cal, tehát nem egy szar konfig) akár napokon keresztül is - amíg ki nem kapcsoltam. Érdekesség, hogy egy pár perce elindult, minden megy normálisan, aztán miután kikapcsolom, akkor 10 (power) gombnyomásból kb. 2-szer indul el, a többi esetben a fent említett jelenség tapasztalható.
2013. aug. 7. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg első körben a csatlakozásokat. Az ingyen van. Aztán ha nem az, akkor írd le, hogy mi a tápod és az alaplapod PONTOS típusa.

G.

2013. aug. 7. 09:31
 5/5 A kérdező kommentje:
A táp egy 350W-os FSP, az alaplap meg egy ASRock ALiveNF6G-GLAN
2013. aug. 7. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!