GTX 760 vs R9 280?
Figyelt kérdés
Kicsit félek az AMD-től. Nem melegedik túlságosan? Mennyit pluszt jelent a 384 bit és a 3GB RAM?2014. nov. 16. 19:59
3/8 Stark2000 válasza:
R9 280 erősebb, GTX760 kicsit megbízhatóbb.
4/8 anonim válasza:
Én GTX 760-at vennék, AMD-t a melegedés és a szar driverek miatt nem. Inkább nem részletezném a problémákat, de hálisten nincs több gond az AMD-vel, legalábbis nálam. (mondjuk a melegedét csak fórumokon olvasom, nekem annyira nem melegszik, bár nem is felsőkategóriás kártyám van)
5/8 anonim válasza:
Ez az AMD rossz drivereket ad ki már annyira régi történet...
Ez pont olyan, mint hogy az AMD azonos teljesítményt jóval olcsóbban kínál.. ez is hülyeség.
A 280-nak valóban vannak nyűgjei, (vram melegedés, és ez elég érdekes jelenségeket produkál). Ez egyébként órajel csökkentéssel orvosolható.
Melegedni, meg mindkettő melegszik.
6/8 anonim válasza:
Én MSI gtx 760-at választanám, amibe Twin Frozer van! Nem csak a jobb hűtés miatt, hanem mert az órajele is megfelelő. Illetve ha AMD vs NVidia akkor NVidia, mert jobb a hűtése, (általában) stabilabb és nem sokkal drágább mint egy hasonló teljesítményű AMD...
7/8 anonim válasza:
teljesítménybe jobb egy picit a 280...Az nvidia mint ahogy többen mondták,megbízhatóbb... Ha eddig Nvidiád volt,és megvoltál vele elégedve akkor maradj is annál.
8/8 Stark2000 válasza:
#5 Persze lehet orvosolni, de sajnos nem minden egyes kártyával rendelkező ember tudja hogyan kell azt. Na meg ennyi pénzért ne nekem kelljen már állítgatni a kártyát azért, hogy ne történjen semmi baj.
Driverekkel mi a baj AMD-nél? Szerintem semmi, pedig R7 260X-szem volt, és nem volt baja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!