Kicserelné-e a PCX a videokartyamat masik típúsúra?
Figyelt kérdés
Kicsit tobb mint egy honapja vettem a pcx-tol nehany pc komponenst koztuk egy gigabyte r9 280 videokartyat.Nos az a gond,hogy bugos,hibas picit a videokartya.Jatekok kozben nagyon szembetuno.A kerdesem az lenne ,hogy a PCX.hu-nal meglehetne-e azt csinalni,hogy azt a videokartyat visszavegyek es egy hasonlo arkategoriaban egy nvidia videokartyat adjanak?2014. nov. 15. 21:36
1/17 Stark2000 válasza:
Én megkérdezném az üzletben, hogy vissza-e veszik. Sajnos ilyennel nem volt még dolgom a PCX-szen.
Bugos? Magyarul?
2/17 anonim válasza:
Pontosan mi a baja a kártyának?
3/17 A kérdező kommentje:
Haverom azt mondja hogy lehetsege,hogy driverhiba,de szerintem nem.Magyarul jatekok kozben mintha csikok jelennenek meg(nem egy fekete csiknak kell elkepzelni).Azert nm jeleztem nekik eddig,mert vartam hatha "megjavul".Megkoszonnem nagyon ha megkerdezned,de akkor emlitsd meg azt is,hogy mar tobb mint egy honapja megvettem.
2014. nov. 15. 21:48
4/17 anonim válasza:
MEGA LOL
Úgy értette, hogy a te helyedben ő megkérdezné, de neked kell megkérdezni, más nem fogja helyetted megcsinálni.
5/17 A kérdező kommentje:
Ja akkor bocsanatot kerek...felreertettem xd
2014. nov. 15. 21:51
6/17 anonim válasza:
Nincs gyárilag húzva (főleg a vram)?
7/17 A kérdező kommentje:
Ezt nemtudom...hol tudnam megnezni?Catalyst centerbe?
2014. nov. 15. 21:53
9/17 anonim válasza:
ez az R9 280-nál volt típushiba
próbáld meg visszavenni az órajelét egy kicsit, valószínűleg jó lesz.
De írhatsz egy üzenetet, hogy ők mit csinálnak ilyen esetben.
10/17 A kérdező kommentje:
Ha jol emlekszem mar azt is probaltam ket hettel ezelott de ugyanolyan volt...es a legrosazabb h a netwn se tudom megtalalni ezt a fajta hibat.
2014. nov. 15. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!