200 ezer forintér mi a legjobb pc konfig játékra?
Figyelt kérdés
Összeírnátok nekem? 320 vagy 500 gigás merevlemez bőven elég, játékra használnám, nemfontos hogy nagyon halk legyen a gép! 200 ezer forintos tőkém van rá, de +10 ezret még ha nagyon kell kifizetek. Csak a gép kell, minden kiegészítő megvan hozzá(monitor, egér,stb..)
köszönöm szépen segítsetek!:/
2010. jan. 28. 16:51
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, sokat segítettetek, ha bármi javaslat még van szóljatok!
2010. febr. 2. 16:56
12/16 anonim válasza:
Intel vagy AMD? nvidia vagy ATI? melyik gyártóktól szeretnél venni?
13/16 A kérdező kommentje:
Lehetőleg intel. Egy processzort kinéztem amihez ragaszkodok:) Intel core 2 quad q9550. Egy ilyen proci mellé mondjuk jo egy HD4890 vapor-x? Ezekkel a cuccokkal még kijöhetek 210ből? milyen alaplap kéne ezekhez? mi a vélemény?
2010. febr. 4. 19:23
14/16 anonim válasza:
Nézd meg a boltamarson-os linket, sztem azzal jársz a legjobban!
15/16 anonim válasza:
vagy argep.hu -n megkeresed minden cuccról egyenként hogy hol a legolcsóbb.így kb 30-40 ezret tudsz spórolni a konfigon!
16/16 anonim válasza:
Alaplap 20 ezer Ft
Processzor 48 ezer Ft
Memória 19 ezer Ft
Videokártya 30 ezer Ft
[link] Annyit erről a videokártyáról,hogy ez játékra nagyon jó
Merevlemez 13 ezer Ft
Tápegység 13 ezer Ft
Szerintem ez így egy jó összeállítás
+ tehetsz bele 1-2 ventilátort a jobb hűtés érdekében
és még meg is vagy KB.160 ezerből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!