200 ezer forintér mi a legjobb pc konfig játékra?
Összeírnátok nekem? 320 vagy 500 gigás merevlemez bőven elég, játékra használnám, nemfontos hogy nagyon halk legyen a gép! 200 ezer forintos tőkém van rá, de +10 ezret még ha nagyon kell kifizetek. Csak a gép kell, minden kiegészítő megvan hozzá(monitor, egér,stb..)
köszönöm szépen segítsetek!:/
írd össze és rakd össze magadnak üdv
Miben?
kiválasztod és kiirja az árát ne legyél láma
segítek!
pont a napokban állítottam össze gondolatban magamnak egy 200 ezres(sőt ez 190 ezer volt)gépet.
Processzor: Intel i5-750 44 ezer forint
Alaplap: nem tudom mely márka a favorit a 1156 os (ugyanis ilyen fajta)alaplapok között,de 20 ezer forinttől kezdődnek kb.
Ram:DDR333-1333 típúsú ram való bele.Úgy gondolom 4 gb ram nem árt ha van,egy ilyen 4 gigás szett(2x2giga)28 ezer
ft ért már láttam ilyet.
Videókártya:itt sok választás lehet,az ATI 4890.
Ez árban több,de teljesítményben még jobb,mondhatni ha játékgépet akarsz,ez a kártya a legjobb ár érték választás.
a Gigabyte os változatot 46 ezerért lehet megkapni.
winchester:10-11 ezerért már vannak 500 gigások.
Azt hiszem amig nem veszel újat,addig ez ki fog tartani:)
Tápegység: sok választás van,fórumokon ajánlott dolog az Enermax Modu82+ 425W az ára 25 ezer ft(az aquában)
DVD író:Nec a legjobb,azt nyugodt szívvel ajánlom.
NEC AD-7203A
-NEC AD-7200A közül valamelyiket mert ezek igazi nec belsővel rendelkeznek.Kb 5-6 ezer ft ért meg lehet venni.
Ház:ami belefér
Ház nélkül tehát 178 ezer ft kb.
Ehhez 22 ezerért nézel egy jól szellőző házat,és kész is egy jó Gamer pc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!