HELP! Nem tudom mi lehet a baj? Túl melegedés vagy nem tudom? FPS dropp.
Már teljesen tanácstalan szinte mindent kipróbáltam amit tudtam.
Játszok egy játékkal például: Counter Strike: Global Offensive alapjáraton van 200-240 Fps-em amikor elinditom a játékot. Ez az FPS szám ahogy telik az idő egyre fogy elfele körülbelül félóra múlva 30 FPS és hal megfele a gép nem lehet húzni az egeret elkezdek laggolni. Néztem a hőfokokat mi lehet a baj: Vidikari menetközben 40 fok fölé nem megy. Processzor 50-60Fok körül szokott lenni. Újrapasztáztam nem segít. Játszhatatlan az egész. Vettem egy nagyobb hűtést is a processzorra változatlan. Semmi sem segített valakinek valami ötlete mi lehet a baj ?
Alaplap hibára gyanakodok vagy Processzor , elvileg a hőmérsékletével nem lehet gond tudtommal , de ahogy fogom elég melegnek szoktam érezni.
A Lagg nem szűnik meg mindaddig amíg nem kapcsolom ki a gépet és hagyom pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!