Hogy lehet több pénzért eladni a számítógépet?
Figyelt kérdés
Vaterán felteszem az egész gépet egybe, vagy mindent külön és úgy eladni részenként? Mindent 1Ft-ról indítva2014. nov. 14. 12:08
1/6 anonim válasza:
hogyan lehet több pénzért eladni?:D nem 1 ftról indulva:D 1ftosokra akkor licitálnak, ha nincs minimum, ha meg van fölös 1ft-ról inditani.. :D
vannak olyan alkatrészek amiket nehezebb eladni mert amugy sem drága dolgok.. eladod a nagyobb dolgokat a kicsit a hasznot visszatartják :D én egyben adnám, vevő is jól jár és te is gyorsabban el tudod adni
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy adnám el hogy nincs minimum...amennyiért elkel
2014. nov. 14. 12:16
3/6 anonim válasza:
Sokkal jobban jársz, ha az alkatrészeket darabonként árulod. Hisz több olyan ember van, akinek csak egy, vagy az kell, ráadásul alkatrészenként nagyobb árat tudsz kérni, mint egyben a gépért. Sajnos azonban elképzelhető, hogy valami rajtad marad.
4/6 anonim válasza:
szerintem jobban jársz az 1 forintos kezdőárral. Ha megéri a gép az emberek úgyis egymásra fognak licitálni, és csak egy vevőd lesz, ha meg eladod alkatrészenként sok vevőd lesz = több lehetőség a rinyálásra.
5/6 anonim válasza:
Csak 1 ft-oson lehet 500 ft-ért viszik a végén el. Láttam már erre példát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!