Mért nem indulhat el RAM csere után a gép?
Össze raktam egy számítógépet és próbaként beleraktam egy 2Gb DDR3 1333Mhz-es memóriát és szépen működött vele.
Ma vettem bele még 2x2Gb kutya közönséges Kingmax memóriát, ugyan ezekkel a paraméterekkel és nem indul. Csak egymás után, monotonan csipog.
Alaplap GA-MA785GT-UD3H, hiába cseréltem fel őket, próbáltam ki egyenként más slotokban, vagy reseteltem a biost semmi.
Remélem valaki találkozott már hasonlóval, mert én fel nem tudom fogni. Előre is köszönöm a segítséget!
Hétfőn kicseréltettem a ramokat. Amúgy igen, papíron 100%ig kompatibilis volt vele, de mégsem működött. A boltban kipróbálták 3 alaplapban is és furcsa módon 2-vel működött, a harmadikkal meg több próbálkozás után sem. Ők sem értették, de szó nélkül kicserélték a ramokat CSX márkájúra. Ezekkel most működik.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!