Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nem indulhat el RAM...

Vortrex kérdése:

Mért nem indulhat el RAM csere után a gép?

Figyelt kérdés

Össze raktam egy számítógépet és próbaként beleraktam egy 2Gb DDR3 1333Mhz-es memóriát és szépen működött vele.

Ma vettem bele még 2x2Gb kutya közönséges Kingmax memóriát, ugyan ezekkel a paraméterekkel és nem indul. Csak egymás után, monotonan csipog.

Alaplap GA-MA785GT-UD3H, hiába cseréltem fel őket, próbáltam ki egyenként más slotokban, vagy reseteltem a biost semmi.

Remélem valaki találkozott már hasonlóval, mert én fel nem tudom fogni. Előre is köszönöm a segítséget!

2014. nov. 13. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "semmi"? Külön-külön működnek? Mindkét slotban megy a működő?
2014. nov. 13. 18:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Mint ahogy leírtam, nem. Sem külön-külön, sem együtt.
2014. nov. 13. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Alaplap kompatibilitási listáján szerepelnek? Internten rákeresve senkinek nem volt hasonló problémája?
2014. nov. 13. 19:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Hétfőn kicseréltettem a ramokat. Amúgy igen, papíron 100%ig kompatibilis volt vele, de mégsem működött. A boltban kipróbálták 3 alaplapban is és furcsa módon 2-vel működött, a harmadikkal meg több próbálkozás után sem. Ők sem értették, de szó nélkül kicserélték a ramokat CSX márkájúra. Ezekkel most működik.

Köszönöm a segítséget!

2014. nov. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!