Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 4 GB memóriához jó a 32 bites...

4 GB memóriához jó a 32 bites Win7?

Figyelt kérdés

Konkrétabban: van egy laptopom, amiben van 1 db 2 GB DDR3-as ram, amit kidobnék, és helyette egy 4 GB-os egység menne bele. A 32 bites win7 fogja tudni kezelni a nagyobb memóriát, vagy sokkal jobban ajánlott egy 64 bites win telepítése?

Igazából semmi kedvem nincs windows-t cserélni egy ram csere miatt...

2014. nov. 10. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Én feltenném a 8.1-et, már csak azért is, mert jobban optimalizált és nem nagyon fagy be/akad meg.
2014. nov. 10. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Az egyik kapcsolódó kérdés választ ad a kérdésedre a lap alján. Tudod mit, be is jelölöm.

Kapcsolódó kérdések

Egy core 2duo e4500 vagy egy e6700 kihajt egy Nvidia gt 740 ddr 5 128 bites kártyát? 2Gbvrammal a társaságában?

Miért csak 3 Gb Ram használható a 4Gb ből ha 64 bites rendszer van feltéve?

Erre a laptopra 32 vagy 64 bites XFCE asztali környezetű Linux Mintet ajánlottok? Többi lent.

>>> 4GB memóriához milyen Windows-t ajánltok? (hány bitest)

Hány bites rendszert rakjak fel 32 vagy 64? illetve hogyan kell boot pendrivét csinálni?

Manapság mennyibe kerülhet egy monitorral és valamilyen beviteli eszközzel rendelkező 4 bites antik számítógép?

2014. nov. 10. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért pontoztatok le, de nekem a 8.1 a 7 után valami megváltás, ugyanúgy 4 gb rammal használom.
2014. nov. 10. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
A 32 bites Windows 3,3-3,5gb ramot kezel (rampatch-el kiüthető ez a korlátozás),
2014. nov. 10. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem pontoztalak le, de személyes tapasztalataim által a win8 szar. De hát, ízlések és pofonok...
2014. nov. 10. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A 8 lehet, hogy szar de én a 8.1ről beszélek, feltettem a Classic Shellt (startmenü miatt) és semmiben sem szenvedtem hátrányt a 7-hez képest, nem találkoztam olyannal még, hogy ne futna rajta egy program/játék. Nekem csak jó tapasztalataim vannak vele, de ez persze egyénfüggő is.
2014. nov. 10. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!