Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A pendrive-ommal valamiért...

A pendrive-ommal valamiért nem tudok kezdeni semmit! Nem tudok már több dolgot rátenni, se formázni, mivelhogy Őnagysága a Windows azt méltóztatja írni, hogy írásvédett! Pedig nem az. Mi a fene baja van?

Figyelt kérdés
Megnéztem a tulajdonságokban, és a lehető összes engedély meg van adva (módosítás, írás, olvasás, szóval teljes hozzáférés). Elképzelhető, hogy egy vírus?

2014. nov. 12. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
...lemezre?
2014. nov. 14. 19:16
 12/18 A kérdező kommentje:
Persze, világos, csakhogy írtátok többen is hogy pendrivera... :D
2014. nov. 14. 21:34
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
-szöszi,bele ne haljál már,ha kell venni egy pendrájvot,egy doboz cigi áráért már kapsz,
2014. nov. 15. 05:22
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem az a baj hogy venni kell! Hanem hogy ez nem túl értelmes megoldás, mert ha veszek egy újat, akkor a régivel már nem is kéne szarakodni! :D

De ne szöszizzél már, mert eltöröm az ujjaidat!!! -.-

2014. nov. 15. 10:01
 15/18 A kérdező kommentje:
Az arch linuxnak is van telepítés nélküli, kipróbálásra való funkciója, ugye?
2014. nov. 15. 10:09
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

" infós osztályba járok "

-azért akkor ciki,hogy itt nyafizol egy infos kérdésen,

2014. nov. 15. 11:14
 17/18 A kérdező kommentje:

De ki mondta, hogy szaki vagyok?

Te szerinted én ilyen fucking pendriveszarakodásos helyzetekre fel vagyok készülve?!

Csak azért említettem, hogy infós osztályba járok, mert néhány dolgot azért eddig is tudtam, amit írtatok..

2014. nov. 16. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:

"Csak azért említettem, hogy infós osztályba járok, mert néhány dolgot azért eddig is tudtam, amit írtatok."

Arra gondolsz hogy tudtad azt hogy másikat kell venni, csak szivatod a bandát?

2016. júl. 9. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!