A pendrive-ommal valamiért nem tudok kezdeni semmit! Nem tudok már több dolgot rátenni, se formázni, mivelhogy Őnagysága a Windows azt méltóztatja írni, hogy írásvédett! Pedig nem az. Mi a fene baja van?
kösz, de honnét szedjek linuxot?!
más ötlet? ha nincs ez is jó lesz..
különben a linux mért ne érzékelné írásvédettnek?
az ott is fenn állna, nem?
-szöszi,ne itt nyafizzál,vegyél egy újat,ezt meg dobd a kukába,azt meg van oldva a gondod ,
-ez ugyanaz mint a villanykörte,ha már rossz és nem ég,akkor nem meditálunk,nem tuningoljuk,hanem becsavarunk egy újat
Utolsó!
Te egy idióta vagy, és még finoman fogalmaztam! -.-
Vegyek újat?! Kösz...
Te is ezt tennéd egyébként, hm???
Utolsóelőtti ötletét, megpróbálom, mert az értelmesebb! :)
Azonkívül még egyátalán nem kuka, ez csak egy kisebb probléma, amit nem tudok megoldani, de ezért fordulok hozzátok (de hozzád már nem).
A szösziért meg fuck up!!
Sajnos lemezkezelőben sem megy...
De azt se tudom igazából, hogy ez mitől van!
Mert én nem állítottam írásvédettre, magától meg hogy a francba csinál ilyet egy pendrive??
A linux ingyenes op rendszer bármeik torrent oldalon letudod szedni. kiirod penrive ra rufus al
bootolsz róla (telepiteni sem kell) live CD módban inditod és ott megformázod a pendrive-ot
A live linuxot én is tudom hogy milyen, infós osztályba járok, de ezt gondoljátok már végig!
ahhoz, hogy kiírjam pendrive-ra a linuxot, kell még egy pendrive! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!