WD Red vagy Purple?
Figyelt kérdés
Melyik a megbízhatóbb?
Második HDD lenne a gépben, csak adattárolásra használva. (A mérete még nem dőlt el, mert 1TB-os is elég lenne valószínűleg pár évig, de a 2TB-os jobban megérné, és előbb-utóbb az is ki lenne használva, hacsak be nem döglik még előtte..)
2014. nov. 12. 19:37
1/7 anonim válasza:
Én erre a célra Green-t vennék. Nem szoktak csak úgy hirtelen tönkremenni.
A leghosszabb garancia a Redre jár, ha ennyire gyakran mennek nálad tönkre akkor ez a jobb döntés.
3/7 A kérdező kommentje:
Green-nél megoldották már azt a fejparkolásos dolgot?
A Purple-re és a Red-re is 3-3 év gari van.
2014. nov. 12. 20:20
4/7 anonim válasza:
Red. A Red is parkol. Az összes HDD parkol, WD-nél ez letiltható vagy átállítható véglegesen, a többi gyártónál csak szoftverrel állítható, ideiglenesen.
6/7 A kérdező kommentje:
Blue nem lesz, az biztos. Adattárolásra kell, úgyhogy feleselges 7200rpm.
Amúgy valószínűleg a Red lesz, a Purple-t nem annyira ajánlják adattárolásra. Köszi az eddig válaszokat.
2014. nov. 23. 17:20
7/7 anonim válasza:
Igen, a RED jó lesz és elvileg tartósabb is, mint a blue. Nekem blue van, bár igaz, hogy nekem rendszer+játékok futnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!