MSI GTX 970 GAMING 4G Vélemények?
Nah, megvettem. A kártyának hűtés szempontjából 0 hangja van. De a cicergés az sajnos megvan. Annyira nem vagyok vájt fülű, de azért kicsit hallani.
Köszönöm a válaszokat.
Én is beruháztam egyre, tegnap rendeltem az Evgát. Most (alig 1 órája) jött meg, Ipontól nem megszokott ez a "másnap ki is szállítjuk" dolog. Na mindegy...
Cicergés nálam is megvan, hangja nálam sincsen a kártyának, eddig csak Call of Duty AW pörgette meg egy kicsit (90fps beton fixen, minden maxon), és ment fel 70 fokra. Bár 70 fokon sem hallottam a ventilátorokat, a gyári processzorhűtő bőven elnyomta, na meg 10 percig mentek a ventilátorok, aztán vissza hűlt 45 fokra, és kész, megint nem volt hangja. NFS Rivals, Battlefield 4, bármit dobok elé, Ultrán viszi 4-8x MSAA-val 65+ fpssel. :D
Kérdező, neked alapjáraton van cicergés? Vagy nálad is csak terhelés alatt jön elő?
Csakis terheléskor nyekereg. Utána olvastam, ez az úgynevezett coil whine jelenség, ami nagyon sok eszköznél megfigyelhető. Alaplap, táp, vga, sőt még notebook is, de még tabletek is. Ha nincs terhelés azt se hallom, hogy megy a gép.
A cicergés a vrm áramkörből jön de azt olvastam sok helyen, hogy ez nem hiba. Általában aminőségi áramkörök ciceregnek. Az már persze más kérdés, hogy ez a tücsök szimfónia az idegeimre megy :D De majd veszek egy faja hangszigetelt házat és megvan oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!