Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet visszatenni az...

Hogyan lehet visszatenni az USB videoeszközt Windows XP Professional Sp3 operációs rendszerű számítógépemre?

Figyelt kérdés

Az operációs rendszer telepítésekor fel lett telepítve az USB videoeszköz a gépemre, használtam is, ezzel készítettem képeket, de valamilyen úton - módon eltűnt a gépemről.

Hiába kattintok az asztalon az USB videoeszköz kamera szerű ikonjára, nem tölt be, s nem is ír ki semmit.

Szerintem az operációs rendszer telepítő cd - jéről kéne visszatenni az USB videoeszközt a gépemre, csak nem tudom, hogy hogyan.

2014. nov. 9. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Töröld, majd szedd le újra.
2014. nov. 9. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha az asztalról törölném az USB videoeszköz kamera szerű parancsikonját, azzal magát a programot nem törlöm.

Viszont a programot nem találom.

2014. nov. 9. 22:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyes ismerőseim viszont azt mondják, hogy valahol talán a gépen lehet, de nem tudják a módját, hogyan találjam meg.

És ha letölteném valahonnan ugyanezt az operációs rendszert ami nekem van, kiírnám egy DVD lemezre, és onnan vissza telepíteném...

Az jó megoldás lenne???

2014. nov. 9. 22:11
 4/4 csacsi2 ***** válasza:

"USB videoeszköz" mint olyan nem a Windows része. A Videoszköz -nek kellene a telepítőlemeze.

A Windows automatikusan felismeri ha csatlakosztatva van egy eszköz az usb -portba és amennyiben nincs telepítve driver akkor elindítja a Hardver hozzáadása varázslót.

Nézd meg az eszközkezelőben (futtatásba: devmgmt.msc) hogy ír-e valami hibát a driverre ("USB videoeszköz").

[link]

Az eszközkezelőben a változások keresésére klikkelj.

Amennyiben problémát talál akkor a frissítésre klikkelve lefrissítheted (nem biztos hogy kell telepítő, mert a drivereket amit már telepítet azt tárolja a gépen). Esetleg azt is megteheted, hogy ráklikkelsz az eltávolításra, majd mikor csatlakoztatod az eszközt a már leírt módon automatikusan felismeri és telepíti (én ezt javaslom)

Amennyiben csatlakozáskor nem ismer fel eszközöket az azért lehet mert a szolgáltatásokban nem fut a "Univerzális Plug and Play eszközállomás" és a "Plug and Play" indítsd el állítsd automatikusra és ha nem indulna indítsd újra a gépet.

[link]

2014. nov. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!