Hogyan lehet visszatenni az USB videoeszközt Windows XP Professional Sp3 operációs rendszerű számítógépemre?
Az operációs rendszer telepítésekor fel lett telepítve az USB videoeszköz a gépemre, használtam is, ezzel készítettem képeket, de valamilyen úton - módon eltűnt a gépemről.
Hiába kattintok az asztalon az USB videoeszköz kamera szerű ikonjára, nem tölt be, s nem is ír ki semmit.
Szerintem az operációs rendszer telepítő cd - jéről kéne visszatenni az USB videoeszközt a gépemre, csak nem tudom, hogy hogyan.
Ha az asztalról törölném az USB videoeszköz kamera szerű parancsikonját, azzal magát a programot nem törlöm.
Viszont a programot nem találom.
Egyes ismerőseim viszont azt mondják, hogy valahol talán a gépen lehet, de nem tudják a módját, hogyan találjam meg.
És ha letölteném valahonnan ugyanezt az operációs rendszert ami nekem van, kiírnám egy DVD lemezre, és onnan vissza telepíteném...
Az jó megoldás lenne???
"USB videoeszköz" mint olyan nem a Windows része. A Videoszköz -nek kellene a telepítőlemeze.
A Windows automatikusan felismeri ha csatlakosztatva van egy eszköz az usb -portba és amennyiben nincs telepítve driver akkor elindítja a Hardver hozzáadása varázslót.
Nézd meg az eszközkezelőben (futtatásba: devmgmt.msc) hogy ír-e valami hibát a driverre ("USB videoeszköz").
Az eszközkezelőben a változások keresésére klikkelj.
Amennyiben problémát talál akkor a frissítésre klikkelve lefrissítheted (nem biztos hogy kell telepítő, mert a drivereket amit már telepítet azt tárolja a gépen). Esetleg azt is megteheted, hogy ráklikkelsz az eltávolításra, majd mikor csatlakoztatod az eszközt a már leírt módon automatikusan felismeri és telepíti (én ezt javaslom)
Amennyiben csatlakozáskor nem ismer fel eszközöket az azért lehet mert a szolgáltatásokban nem fut a "Univerzális Plug and Play eszközállomás" és a "Plug and Play" indítsd el állítsd automatikusra és ha nem indulna indítsd újra a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!