Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » IMac- et hogy érdemes megvenni?

IMac- et hogy érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy például az iPhone az nem drága mert valaki megveszi pl az 5 64Gb- ot 250000 ért 2 év múlva eladja 100000- ért és csak 150et kell az aktuális 6 64GB- ra fizetni (nyilván akinek nincs ennyi új telefonra az amúgy se veszvfelső kategóriást mivel egy HTC vagy egy Samsung is elkér ennyit az aktuális csúcs telefon ért). A kérdés az, hogy iMac- et hogy lehet venni? Mert ugye azért muszály 600- át fizetni és nagyon nehéz eladni használtan még 200- ért is.

2014. nov. 9. 11:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Más egybegépek is ilyen árkategóriában vannak.

Vegyél egy Minit, az kicsi kis helyen elfér és olyan kiegészítőket veszel hozzá amilyet akarsz.

2014. nov. 10. 16:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Kaphatok pár ebay- es linket amik 100- körül mozognak? Mert akkor az árból ki kell venni a monitort és nem értek a mac mini -hez nem tudom milyen konfigurácio kell nekem elvileg os x nek teljesen más az igénye .
2014. nov. 10. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Az OSX-nek és a rajta futó alkalmazások nagy részének jóval kisebb a gépigénye mint PC alatt, mivel elég durván van optimalizálva. Egy renderelés nagyságrendekkel rövidebb ideig tart a kis 13-as MBA-n mint az erősebb hardverrel szerelt asztali PC-mnek.

Egyébként én úgy vettem meg tavaly a 13-as macbook airt hogy használom amíg tönkremegy és kész. (vagy ha tényleg megnőnek az igényeim, bár ez egyenlőre nincs kilátásban) Több ismerősöm használ még mac-et. Az egyik egy 2007-es iMac-et használ a mai napig weboldal és weboldal grafika készítésre, a másik ha jól emlékszem egy 2009-es Mac minit otthoni "átlag" felhasználásra. Évente-kétévente elviszik kitakaríttatni és annyi volt a karbantartás. Szofveresen a gyári frissítéseken kívül a büdös életben nem nyúltak hozzá és ugyanúgy megy a gép mint ha most vette volna ki a dobozból.

Bár ez attól is nagyban függ hogy mire használod, de ne abból indulj ki hogy két év múlva már "jaj elavult és használhatatlan lesz".

2014. nov. 11. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!