Mi a véleményetek egy Intel Pentium G3220 processzorrol? Érdemes megvenni?
"fps dropok elő fordulhatnak majd olyan játékok esetén amik erősen igénylik a 4 magot ."
mondanál nekünk ilyen játékokat?
"Milyen felbontáson játszol?" - ezt nekem írtad? Egyébként 1280x1024... Majd aztán jövőhónapba FHD-n.
Battlefieldek kapcsán hallottam olyat, hogy 2 magos CPU kevés nekik. Ezt félig tudom igazolni, de lehet hogy csak a felbontásom miatt ilyen...
Gondolom itt a GYK-n hallottad ...itt mindenki 8 magos procit akar venni játékra...mert az jó...
Nézd hogy megy a BF4 egy kétmagos húzott G3258-al:
http://www.youtube.com/watch?v=ORj1lT5_EAQ
ugyanúgy mint egy i7-el!
Nem egészen. Ismerőseim mondogatták minap egy magán beszélgetésen skypeon, nem tudom mi igaz belőle, de valamennyire nálam bejött. Bár nem hiszem, hogy I5 után sokkal jobban menne. És hogy a Crasht mi okozza... ?!
Az FX processzorokat ne keverjük ide. 8 mag felesleges, egy játék sem használja ki... Még az FX-6300-nak sem lehet leterhelni (csak) játékkal a 6 "magot" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!