Mi alapján lehet összehasonlítani két videókártyát?
Figyelt kérdés
Bocs a hülye kérdésért ,de nem értek hozzá. Azt írják ,hogy egy játékhoz Geforce 6600-as vagy jobb kártyámnak kell lenni. Nekem Geforce GT 525M-em van. Mi alapján tudom összehasonlítani?2014. nov. 9. 00:40
1/5 Stark2000 válasza:
Itt össze tudod hasonlítani, csak keresd ki a kártyák nevét: [link]
Mondjuk nem ez a legjobb oldal, de ez is megteszi.
2/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Menie kelene de asztali és laptop nagyon eltérö majd beálitod hogy jól menjen ha lehet
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Nem tudnál egy jobb oldalt írni ,mert itt egyik kártyát se találtam meg amit kerestem?
2014. nov. 9. 10:56
4/5 Stark2000 válasza:
Jah persze, hogy nem. Nem is néztem a te videokártyát végén az "M" betűt. Olyan oldalt sajnos nem tudok mondani, ahol ezeket lehetne hasonlítani más-más kártyákhoz. Az lenne a legegyszerűbb, hogyha keresnél egy, a te videokártyádhoz hasonló teljesítményűt (ami asztali gépbe való), és azt hasonlítanád össze ezzel a Geforce 6600-zal.
5/5 anonim válasza:
Szia. Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, de itt egy link remélem segítettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!