Milyen videókártyát vegyek egy i5-4560 mellé?
Én úgy vélem, egy R9 280-al bőségesen jól jársz. Kihasznál mindent, ultrán és full hd-ban futtat mindent. Több pénzt meg minek kiadni egy csúcskártyára, ami jövőra annyit fog érni, mint az akkor egy éves r9 280?
Elhiszem én hogy sokan a maximumra törekednek, mindenből a legjobbat veszik meg, de figyelmen kívül hagyják, hogy fele áron 10%.al gyengébb teljesítményt is megkapnak. Persze ez a 90%-os teljesítmény még mindig bőven afelett van, amit az ember észlelne. 3-4 évig elég lenne, afelett meg nem érdemes tervezni az informatikában.
Ez természetesen az én véleményem. De a prohardveres tesztek alapján nyugodtan rábízhatod magad a 280-ra, mindent tud.
attól függ mennyit szán rá :D 970esekből most legolcsóbb 105-110 körül mozog, én személy szerint minden 1000 ftot megnézem igy a választásom a gigától az r9 290x lesz 95ért szerintem jó választás és hülyeség h garanciálisan ne lehetne akár 1 év mulva is eladni jó áron egy amdt:)
bár nem fogom eladni jó ideig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!