Játékra milyen billentyűzetet meg egeret szoktak venni?
Figyelt kérdés
Mit kell nézni az adatoknál, és miben jobb egy 30 ezres Rokkat mint egy egyszerű Microsoft? Egérre azt mondom oké, biztos gyorsabb, vagy könnyebben húzható (nem tudom miért), na de egy billentyűnél mi másabb?2014. nov. 8. 21:20
1/4 BM-Striker válasza:
Egyéni igény kérdése.
Alapvetőn olyat , amivel a leg kényelmesebb a játék.
Nekem pl egy egyszerű kialakítású, de jó minőségű Cherry G83 és egy öreg, de elnyűhetetlen Logitch Pilot Optical Mouse tökéletesen jó.
2/4 anonim válasza:
Nekem egy ezeréves hp billentyűzetem van, amivel játszani is szoktam. Iszonyat masszív és tökéletes mindenre.
3/4 A kérdező kommentje:
Na de amíg nem veszem meg, addig nem tudom mennyire kényelmes, szóval ezt mi alapján lehet eldönteni?
2014. nov. 8. 21:42
4/4 anonim válasza:
egérnél legalább 3200 dpi legyen benne (érzékenység), de a 4k vagy felette még jobb is. Lehet méretet nézni neten, nekem kifejezetten nagy lapát kezem van, ezért a kisebb gamer egerek eltűnnek benne.
Billentyűzetnél a 2000 forintos is simán megteszi. A gamer billentyűzetek mind csak angol kiosztásúak és gyakran kényelmetlenek is. Ha mindenképp jobb/drágább billt akarsz, akkor keress ergonomikusat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!