Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen mechanikus billentyűzet...

Milyen mechanikus billentyűzetet ajánlotok játékra? (többi lent)

Figyelt kérdés

Én ezt néztem ki: COOLERMASTER QuickFire TK (Red Switch) SGK-4020-GKCR1-U1

legalábbis ipon.hu-n ezen a néven lehet rátalálni

( [link] )

Red switch-es, ami úgy tudom a legjobb játékra. Én erről az oldalról ennyiért igazából már meg is rendelném, de azért még akarok pár tanácsot kérni, nehogy rosszat vegyek. Válaszokat, véleményeket előre is köszönöm!

2013. aug. 24. 23:58
 1/9 anonim válasza:
0%
Venne a f_szom 23 ezer forintért billentyűzetet,mikor kapsz egy nem világítósat 3000 forint alatt..
2013. aug. 25. 00:03
 2/9 A kérdező kommentje:
kérem, olyanok írjanak akik értenek hozzá, itt nem a világításon van a lényeg, hanem a mechanikán, és igen lehet még így sem érted, de nekem ez fontos, van aki például nagy tv-re vagy a hobbijára költ, én meg erre költök, mert ettől leszek boldog. köszönöm.
2013. aug. 25. 00:05
 3/9 anonim válasza:

Az első válaszoló vagyok,és akkor meg ezeket ajánlom,ha komolyan gondolkodsz ezügyben:

[link]

Bocsi,hogy megsértettelek,nem ez a színvonalam,dehát igen,nem gondoltam,hogy neked meg erre van igényed.Ne haragudj,tényleg!

2013. aug. 25. 00:43
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

én tuti ilyet vennék, magyar kiosztású, mechankus, és mx black-es, ami tökéletes játékra

itt egy teszt róluk:

[link]

2013. aug. 25. 09:26
 5/9 CsrRoli1234 válasza:

Szerintem egy ilyen is jó lehet:

Corsair Vengeance K60

[link]

Itt a teszt:

[link]

2013. aug. 26. 18:17
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a logitech-es nem jó, se a corsaires, a tesororól azt hallottam elég jó, de nekem kifejezetten angol, tehát hosszú shiftes billentyű kell
2013. aug. 26. 20:17
 7/9 Dooog válasza:
Razer Blackwindows 2013! nekem az van és nagyon jó! :D
2014. jún. 24. 10:47
 8/9 anonim ***** válasza:
blackwindows? windows? nem inkább blackwidow? a blackwindows fekete ablakot jelent, ez meg fekete özvegy
2014. aug. 18. 13:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Hagyjad, nem mindenki tud jól angolul :D amúgy végül 'cm quickfire tk' -t vettem, red switches, piros háttérvilágítás (ami meglepően jól jön, pedig azt hittem csak parasztvakítás), semmi pénzért nem cserélném le
2014. aug. 22. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!