Milyen SSD-t vegyek?
kizárólag csak a rendszernek (Windows 8.1) szeretnék egyett, meg az ahhoz tartozó frissítésekre. Hány gigás kell ehez?
és mit kell figyelembe venni? Mi számít jó írás/olvasás sebességnek? És a lehető legolcsóbbat szeretném.
64 Gigás elég lenne CSAK A RENDSZERNEK, de ha már SSD akkor minimum 120 GB, mert ugye ki ne örülne annak, ha rá fér még 10-15 program, meg 1-2 játék, amiknek a töltési ideje jelentősen le rövidülne.
Neked egy Samsung 840 Evo 120GB-m van, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
Nekem ez egy kicsit drága lenne :S.
De azt olvastam erről, hogy hamar elromlik, meg ha 50%-on van akkor már jóval lassab lesz.
És még egy kérdés: Használtan érdemes venni SSD-t?
Kizárólag a rendszernek elég a 60-64GB-os és erre még jó pár programot rá tudsz rakni.
"Mi számít jó írás/olvasás sebességnek?"
A mai átlagos SSD-k 400-600MB/S közötti sebességet tudnak, de nem ez a legfőbb dolog (mert te átlagfelhasználóként szinte semmit nem veszel észre a 400-600MB/s-os között), hanem a garancia (és a márka).
Ha a lehető legolcsóbbat szeretnéd, akkor ilyet vegyél:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!