Hogyon tudok pendrive-ról Windows 7-et telepíteni? / Sürgős
Addig megvagyok hogy:
- Leszedtem a windows 7-et
- Ráraktam a pendrive-ra a megfelelő progival
De nem tudom bootolni :S :(
Mikor újraindítom és a pendrive a gépben van akkor úgy néz ki mintha lefagyna a bios vagy ilyesmi, úgy értem bejön a gépnek a lógója és alatta van az a töltő csik az eljut a feléig és nincs tovább.
meg menyomom az F2-t ami a bios menü akkor ott is lefagy
Kiír mindent látja a pendrive-ot is de ott se enged tovább csak a fekete képernyőt és rajta azok a dolgok amit lát a gép
+ az van a bal alsó sarokban hogy Entering Setup...
Most várnom kellene vagy mi?
Az enter bill.re nem reagál a többi variációt pedig még nem próbáltam.
Hogy oldjam meg ezt a problémát? Tudom vehetnék dupla rétegűt de nekem a mai napon kellene feltenni és így akarom megoldani nem pedig dvd vel
de már kész a cmd megoldás, most hogyan tovább?? Most használjam a rufus-t? vagy mi?
ha eddig eljutottam már nem kéne félbehagyni a munkát
Cmd-ben:
F:\BOOT\BOOTSECT.EXE /NT60 E:
Majd megnyitod a F meghajtót (mountolt iso) kijelölsz mindent (CTRL+A), másolod (CTRL+C), majd beilleszted (CTRL+V) a pendrivera, azaz az F meghajtóra.
F:\BOOT\BOOTSECT.EXE /NT60 E:
ha ezt írom be akkor azt dobja ki hogy nem kompoatibilis mert én 64 bites rendszert akarok telepíteni ez meg ami most van az 32 bites
így sem sikerült, nem bootol
nincs sehol a biosban hogy usb-ról lehessen :( :(
már nincs más választás le kell szednem egy másik win7-et?? :( :( :(
nem tom de nem mostani darab
De SIKERÜLT!!!! :D:D:D
A biosban tényleg nem láttam az usb-t de viszont ha a vinyora nyomtam egy entert ott már betudtam állítani, nem tom mi volt a neve de nem usb az is biztos,
Szóval a vinyóba máshogy rendeztem a dolgokat és az újraindítás után már ez fogadott
"A telepítéshez nyomjon le egy bill.-t" (vagy ilyesmi) :D :D
Most nagyon örülök hogy sikerült mert már mind a 6gb ram használatban van nem csak 3.25gb :D.
Nagyon nagyon köszönöm a segítséget ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!