Mi lehet a baja a gépemnek?
A gépem:
Alaplap GIGABYTE 970A-DS3P
Processzor AMD FX 6300 3,5GHz
Winchester Seagate 1TB 7200RPM 64MB
RAM Kingston HyperX 4GB 1600MHz
Táp GIGABYTE Superb E620W
Windows 7 Ultimate 64bit
A probléma az hogy tegnap lett összerakva , minden frissítés fent van, és lassú.
A RAM-ra azt írja hogy.35-40%-on fut, úgy hogy nem is fut semmi. A háttérben sem. Megnéztem a 4000MB RAM-ból csak 2000MB elérhető. Nem tudom mit csináljak kérlek segítsetek! A BF4 akad, pedig nem kéne mert van youtube-n egy srác aki ugyan ilyen konfiggal játszik, annyi külömbséggel hogy más alaplapja van és egy 550-es tápja. KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!
Csak addig használja, amíg nincs rá nagyobb szükség máshol. Betölti előre a gyakran használt alkalmazásokat, hogy gyorsítsa a rendszert. Normális. Csak a BF4-gyel van gond egyébként. Tény ami tény a GTX 650 nem valami csúcs hiába 2 GB. Nekem is ilyen van 1 GB-tal, de amennyit játszok arra jó. A YT is ilyen kártyája van a srácnak? Mert ha van mellette egy Ti vagy elfelejtette odaírni az már más.
Melyik drivert használod? A legújabbat?
Igen, ugyan ilyen kártyája van a srácnak. Nem Ti.
Amúgy meg csak azért nem értem mert van egy régebbi Gamer PC-m, ami ilyen konfiggal rendelkezik:
Alaplap: ASUS P5QL/EPU
RAM: 2X2 GB Kingmax DDR2 800MHz és 2X2 GB Kingston DDR2 800MHz (8GB)
Winchester Seagate 1TB 7200RPM 64MB
Táp: M-Tech 450W
Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600 3,2GHz
Videokártya: GEFORCE GTX 650 2GB
Windows 7 64bit
És a BF4 ezen a konfigon Mediumon akadás mentesen fut.
De én szerintem azzal van a baj a mostani AMD-s konfiggal hogy csak 4GB RAM van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!