Mi baja a gépemnek? Valami tönkre fog menni?
2014. okt. 18. 00:11
Hát jót nem tesz neki, ha ki be húzogatod, ráadásul úgy, hogy nem kapcsolod le a tápot. A feszültség ingadozás annyi idő alatt, főelg ha gyakori tönkre teheti a tápot.
2014. okt. 18. 00:39
Én nem szoktam dudogatni, folyamatosan áram alatt van. Amikor bekapcsolom, akkor pedig néha előfordul, hogy nem indul el egyből, hanem kikapcsol, majd újra be és akkor elindul végleg. Szerintem nem egészséges a tápnak az állandó áramtalanítás.
2014. okt. 18. 01:18
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és az ötletet akkor valószínűle leszokok a húzgálásról mert anyagilag nem semmi 1 táp
5/10 A kérdező kommentje:
2 nagy baj is van 1. a gép nagyon halk zúgást ad ki ha nincs áramtalanítva ezért este kihúztam 2. 1 órát szenvedtem reggel a beindításal szóval kéne valami más ötlet. Lehet hogy ki kéne takarítani vagy sérült vezetéket keresni?
én is kíváncsi lennék az első kérdésre: milyen táp van benne? sem a működése sem a hangja nem normális...
(amúgy a zúgással nem tudsz mit csinálni. a trafó áram alatt marad kikapcsolt állapotban is)
De egy normális minőségű tápnál ez nem szokott előfordulni vagy olyan halk hogy füllel nem érzékelhető...
2014. okt. 20. 22:54
7/10 A kérdező kommentje:
nincs több kérdésem.
cserélj tápot! -> minden gondod megoldódik...
2014. okt. 21. 15:55
[link]
valami ilyesmivel barátkozzál...
2014. okt. 21. 15:57
10/10 A kérdező kommentje:
és lesz valami baja a gépemnek hogyha nem cserélek tápot hanem megvárom míg meghal teljesen és addig induláskor 3-szor leáll
Kapcsolódó kérdések: