Észrevehető különbség lesz ezzel procicserével+ram bővítéssel?
Eddig egy E2160 "futott",de cserélem egy Xeon L5420-ra.Ram eddig 2GB most 4 GB lesz.
Érezni fogom a különbséget?
Max 10k a keret.Nem fér bele +4k+szállítás.
Ezek szerint egy 2 magos E8400 jobb játékra meg a fent említettekre mint egy 4 magos xeon L5420?
Ez a videó akkor kamu?
Egy kis átalakítással belemegy.Ki kell vágni 2 kis műanyag pöcköt és kell a procira egy adapter.
A ram dologgal rám hoztátok a frászt..D:
"Ki kell vágni két kis műanyag pöcköt".
Mit vársz te honnan?
Valamint a válaszoló nem a hardver kompatibilitásra gondoltam hanem szerintem a szoftveres támogatásra.
A támogatási lista ban nincs benne a Xeon proci, szóval ezt benyaltad mint a fagyit.
Csak arra kell figyelni, hogy a Core2Quad párjával kompatibilis legyen az alaplapod, s hogy a lehetőleg a legújabb BIOS legyen rajta.
Én kb egy éve vettem ebbe a lapba: [link] egy Xeon e5450-et (775-ös párja Q9650) és a különbség ég és föld a régi Core™ 2 Duo E7600-amhoz képest. Van olyan CPU igényes játék (Guild Wars 2), ahol bizonyos helyzetekben tízszeres gyorsulást is hozott a kicsike :) (mellette egy régi titán, vapor-x hd 5870-es van. Persze tudom, az egész konfigot cserélni kéne már lassan, de nincs szívem megválni tőle, olyan szépen muzsikál. Majd talán jövő nyáron.)
A 800Mhz-es RAM sem lesz para, ugyanis 1333-ig támogatja őket :)
A proci beszerelésénél azonban tényleg figyelj oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!