Észrevehető különbség lesz ezzel procicserével+ram bővítéssel?
Eddig egy E2160 "futott",de cserélem egy Xeon L5420-ra.Ram eddig 2GB most 4 GB lesz.
Érezni fogom a különbséget?
Attól függ miben.
Ilyen gyorsabban indul a gép, meg stb, ne nagyon számits rá, de egyébként persze, nagy terhelésnél (10-15 böngészőfül nyitva+4-5 program fut, stb) énekelni lehet a különbséget, ahogy meghal az egyik gép, és simán megy a másik.
Mégis dupla annyi mag, dupla annyi ram, számít, nagyonis.
Esetleg meglököd egy SSD-vel és onnantol szárnyrakap, durva lesz, ebbe a konfigba már bőven érdemes beletolni, indulás majd fele annyi idő... meg ilyenek.
A játékoknál se számíts hatalmas javulásra, -ha játszol egyáltalán- oda GPU kell, a procit tuningolhatod az égbe, ramot növelheted, jó, jó..de játékra minimális haszna van.
A vga egy hd 5750 oc. Eddig nem úgy futottak a játékok mint ahogy yt-videók alapján kéne ezzel a vga-val.
Pl BF3 lowon ment és a proci 100%-on pörgött,míg a vga 40-50% körül.
Így sem lesz javulás játékok terén?
És akkor ezek szerint még rosszabb lesz mint eddig?
Hiába..szerintem attól még h szerverproci nem lesz gondja egy kis játékkal..(remélem).
Nem tudom, hogy mennyiért nezted, de ha annyiért amennyiért én találtam árukeresőn, akkor nehogy meg vedd, mert abból a pénzből kijönne egy teljesen új konfig.
Amúgy, ha leírnád milyen alaplapod van, és hogy mennyi a keret kb, akkor lehetne jobbat is beletenni.
JA hogy ezt játékra :)
HA még nem vetted meg akkor semmiképen ne vedd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!