Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nektek milyen tapasztalataitok...

Nektek milyen tapasztalataitok vannak az ilyen külső merevlemezekről?

Figyelt kérdés

Igazából nem a márka hanem teljesítmény alapján kérdezem, hogy nektek akiknek ilyen külső merevlemezeitek van hogy:

3.5", USB 3.0, 7200RPM, 32MB Puffer..

ilyet akarok venni és arra lennék kíváncsi hogy nektek akiknek ilyen hogy milyen gyorsan tudtok rá másolni valamint róla másolni illetve milyen gyorsan tudtok rá kivágással áthelyezni illetve leszedni adatokat, kíváncsi lennék a kicsi pár kilobájtos és megabájtos illet a nagyobb több száz mega vagy több gigás fájlok átviteli sebességére, illetve azt hozzá tenném hogy nekem USB 2.0-ás az usb port a gépemben, úgyhogy az olyanok véleményét is nagyon szívesen várom akiknek ilyen vincsije van és szintén 2.0-ás a gépe, hogy nekik hogyan teljesít, milyen a sebessége stb...

2014. nov. 4. 08:51
 1/7 defi@nt ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy hanyag mód nem adnak hozzá normális duplatápolt (Y) USB kábelt, hogy így hamarabb megpusztuljanak és vegyél újat.
2014. nov. 4. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a gépeden csak USB 2.0 USB port van, akkor értelemszerűen annak a képességei határozzák meg a sebességet, vagyis hiába tudna a HDD többet, ha nincs olyan interfész ami fogadhatná a nagyobb adatmennyiséget.
2014. nov. 4. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:

A 3,5"-os külső vinyókat külön táppal kell etetni, kevés nekik az USB. Amire te gondolsz, azok a 2,5"-osak.

2014. nov. 4. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom hogy jóval kisebb a sebessége, és arra lennék kíváncsi hogy akinek ilyenje van és szintén usb 2.0-val használja hogy annak hogy teljesít?
2014. nov. 4. 09:54
 5/7 defi@nt ***** válasza:
#hypno: már nem hat az 5. kávé:)
2014. nov. 4. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló van és 2.0-val használom. Elvileg jó lenne, csak akkor ütköztem problémába, amikor már félig megtelt, és egy 4.7 GB-os fájlt akartam rámásolni- hát ez nem ment. Mint kiderült, még az elején meg kellett volna formázni NTFS-re, hogy a 4 GB-nál nagyobb fájlokat is tudja kezelni. (Egy darab fájlról van szó, ha letöltök egy 20 GB méretű filmsorozatot ami 20 részből áll, az rendben van.)

Ezt leszámítva teljesen jó.

2014. nov. 4. 10:57
 7/7 defi@nt ***** válasza:
Fat32-őn van? Mert akkor át lehet konvertálni, a windows alapból tudja.
2014. nov. 5. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!