Milyen tapasztalataitok vannak különböző külső winchester márkákkal/típusokkal,500mb fölött? Melyik a legjobb stb. A legrosszabbat/legtöbbet eddig a seageate-ről meg az lg-ről hallottam. Milyen pl a verbatim, toshiba stb? Melyik a legmegbízhatóbb?
Talan a legjobb marka HDD-nel WD aztan a Segeata,de a leggyorsabb a Samsung.
Namost nekem mar tonkre ment 250GB Kulso HDD WestDig.
tonkrement 750GB Samsung F1,de azt mar ugy vettem hogy volt hibas sectora. A teljesen uj WD500GB hdd-men mar van 3bad sector ,de kb 4 honapja nem novekedett.
Halotam,hogy a WD-ket visznek gariztatni vissza uzletekben.
A WD-rol meg annyit,hogy nekem nagyon melegszik. 50 C is van valmikor,,,azota tettem ra kisebb hutot igy 48max alapjaraton 40 fok.
Seagata mintha felzarkozna mostanaban.....de hallgas meg mastis ez csak az en velemenyem.
Nekem ahány WD winyom volt, egyik se bírta fél évnél tovább, igaz, ezek belső winyók voltak
Amivel még meggyűlt a bajom: LG, WD, és a NONAME cuccok
Amik nálam jól mennek: Samsung, Hitachi, Maxtor, Seagate
Ezekkel még sosem volt bajom, igaz, én külsőkkel nem nagyon dolgoztam még, de nagyon sok belső winyóval már volt dolgom (maszekként számítógépeket javítok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!